12. kolovoz: Uselili smo u našu novu kuću u Kanadi. Tako sam uzbuđjen. Ovdje je tako lijepo. Planine su prekrasne. Jedva čekam da ih vidim prekrivene snijegom.

14. listopad: Kanada. To je najljepša zemlja na svijetu. Lišće poprimilo sve one nijanse žute i narančaste boje. Vozio sam kroz prirodu i vidio par jelena. Tako su graciozni. To su najljepše životinje na svijetu. Ovo mora biti raj. Volim Kanadu.

11. studeni: Dan sjećanja (kanadski državni praznik). Lov na jelene će početi uskoro. Ne mogu zamisliti da netko može ubiti tako divnu životinju. Nadam se da će uskoro snijeg. Tako je divno.

2. prosinac: Noćas je pao prvi snijeg. Ustao sam i vidio sve pokriveno bijelim pokrivačem. Izgleda kao najljepša razglednica. Izašli smo van, očistili stepenište i prilazni put, a onda se grudali (ja pobijedio). Kad je prošla ralica morali smo ponovno očistiti dvorište. Koja divna zemlja. Volim Kanadu.

12. prosinac: Noćas opet snijeg. Opet prošla ralica i zatrpala dvorište. Ovdje je zaista prekrasno.

19. prosinac: Noćas opet snijeg. Nisam mogao izvesti auto da idem na posao. Ovdje je zaista divno samo sam malo umoran od lopatanja. Opet jebena ralica.

22. prosinac: Ovo bijelo govno opet padalo cijelu noć. Dobio žuljeve od lopatanja i leđa me bole. Ovaj majmun s ralicom kao da se krije iza ugla i samo čeka da ja očistim ispred dvorišta. Šupak!

26. prosinac: Još malo snijega. Ako mi ikad padne šaka ovaj peder što vozi ralicu, ubit ću ga! Mater im jebem što ne posipaju malo više soli po cesti pa da se to bijelo govno otopi?

27. prosinac: Noćas opet snijeg. Ne izlazim već tri dana. Samo što čistim snijeg kad god prođe ralica. Ne mogu nigdje ići, auto se zaglavio u brdu snijega ispred dvorišta, a i hladno je. Kažu da će noćas pasti novih 30 cm tih govana.

28. prosinac: Prognoza je bila loša. Palo je pola metra!!! Ako ovako nastavi, neće se otopiti do ljeta. Ralica se zaglavila i taj šupak došao je kod mene da traži lopatu. Rekao sam mu da sam već slomio 6 lopata čisteći ta govna što ih je on nabio i zamalo da sam mu je slomio o glavu.

4. siječanj: Napokon izašao iz kuće. Otišao do prodavaonice da kupim nešto hrane i kad se vraćao udario kolima jelena. 3000$ štete na autu. Te jebene nemani trebaju biti ubijene. Svugdje ih ima. Što ih lovci ne pobiše jesenas…

3. ožujak: Odvezao auto kod mehaničara. Nevjerojatno koliko su zahrđala od jebene soli što je posipaju svuda.

10. ožujak: Selim na Floridu. Ne mogu zamisliti kako netko normalan može živjeti u toj jebenoj Kanadi!

Život u Kanadi

SamoZabava, prije 5 godina @ Ostali

Show.hr Brend Profili

Show.hr Profili

Medijski partneri