Bio Mujo na privremenom radu u inozemstvu pa pozove svog prijatelja Hasu da mu dođe u goste.Kad je Haso napokon stigao potrefilo se da Mujo mora nešto hitno otići na posao pa reče Hasi.
Slušaj jarane evo bolan nešta iskrsnulo moram hitno u firmu. Neću dugo, a dok me nema ti se lijepo raskomodi. Imaš tamo u frižideru raznorazne meze pa se jarane pogosti dok se ja ne vratim pa ćemo onda malo divaniti kako je u našem kraju.
Haso se raskomodi .Natrpa na tanjur razne meze i bocu rakije, upali tv i počme halapljivo jesti i piti.
Nenaviknut na dobru hranu uskoro mu počme kuhati u želudcu pa ga ubrzo potjera na ćenifu oliti zahod.
Mujina vila je imala mnogo soba i on jadan od sve muke bavuljajući od vrata do vrata pokušavao pronaći gdje je zahod. Uskoro više nije mogao izdržati pa brže bolje izguli fikus iz tegle pa se u nju posere i vrati fikus natrag.
Kad se napokon olakšao uhvati ga panika jer je počelo smrditi, te ne znajući što da učini odluči se vratiti u domovinu te Muji napiše pismo.
Dragi moj Mujo. Evo su me zvali da se hitno moram vratiti kući. Kad bi samo znao koliko mi je žao što nismo mogli malo divaniti i sjetiti se naših starih dana. Tvoj Haso.
Nakon dva mjeseca stiže pismo Hasi.
Dragi moj jarane kad bi samo znao koliko mi je žao što si onomad moro onako brzo otići. Nadam se da ćemo to brzo nadoknaditi.
Tvoj Mujo.
Ps. Daj bolan jarane u sljedećem pismu napiši mi đe si se pobogu usro. Već sam tri stana promijenio al još uvijek
SMRDI LI GA SMRDI.

Izvor: Čular Siniša

FIKUS

Siniša Čular, prije 8 godina @ Mujo i Haso

Show.hr Brend Profili

Show.hr Profili

Medijski partneri