Desila se Apokalipsa i svi ljudi su raspoređeni po paklu i raju osim Bosanca, Japanca i Amerikanca. Zbog činjenice da je ostalo jedno mjesto u raju Bog je odlučio da pred njih trojicu postavi izazov koji će odlučit ko će u raj.
Okupili se oni i Bog reče "Koji napravi najveće čudo sa dva klikera u praznoj sobi ići će u raj."
Prvi ode Amerikanac i nakon 20 minuta zove on Boga u sobu i reče evo mog čuda. Na podu stoji kliker do klikera, on uze jedan i baci ga od zid, kliker se odbi od sve zidove, strop pa se vrati kod onog prvog. Na to Bog reče kako je za sad on najbolji i da ide u raj.
Drugi ode Japanac i nakon sat vremena zove Boga. Ulazi Bog u sobu i vidi kliker na klikeru i odmah reče Japancu "O svaka čast, dobar si." Kad Japanac na to, ne ne nije to sve, uze jedan kliker i baci ga od zid, on se odbi od sve ostale zidove, od strop i vrati se na isto mjesto. A Bog samo reče: "Bolje si čudo napravio od Amerikanca, ideš u raj."
Zadnji ode Bosanac i nema ga sat, dva, nema ga ni tri sata. Na kraju Bog sam uđe u sobu i nakon pola sata izlazi i govori Japancu i Amerikancu kako će Bosanac u raj. Ova dvojica polude i zahtjevaju od Boga da im barem kaže šta je to Bosanac uradio. Nakon dugog nagovaranja Bog reče: " Bosanac je u praznoj sobi uspio da jedan kliker izgubi a drugi da pokvari."

Bosanac i kliker

indir_cupo, prije 9 godina @ Narodi

Show.hr Brend Profili

Show.hr Profili

Medijski partneri